Stengt innkjørsel

Til info:
 
Lørdag 2. september arrangerer Bislett Alliansen i samarbeid med Aller Media KK-mila, et mosjonsløp for kvinner. 10km vil starte på Bislett stadion kl. 16:00 og vil være ferdig ca kl. 17:45.
 
Løperne vil krysse gangvei ved innkjørsel til Fernanda Nissens gate mellom 16:20-17:20.
 
Det vil i den forbindelse vil det ikke være mulig å krysse løpstraséen i dette tidspunktet.
 
Vi beklager ulempene dette måtte medføre.
 
Praktisk informasjon om løpet og løypekart finnes på http://events.aller.no/kk-mila
 
Med vennlig hilsen/Best Regards
 
Bislett Alliansen

Klesmøll i bodområdet (2)

Hei,

Anticimex har nå vært i det gjeldende bodområdet og vurdert situasjonen og konstatert at det er klesmøll. Alt at tekstiler i disse bodene må behandles av Anticimex (fryses ned), alt annet må kjemisk behandles. Absolutt ingen ting må fjernes fra området før Anticimex har klarert området da dette kan spre seg veldig fort. Det er i utgangspunktet ønskelig at det relevante rommet sperres av for å minimere risiko. Anticimex vil komme tilbake ila dagen med en foreslått behandlingsprosess. De ønsker også å gjennomføre et informasjonsmøte med de pårørte partene. Vi kommer tilbake så fort vi har mer info.

Mvh
Styret

Forekomst av møll i bodområdet

Hei,

Styret har fått melding fra beboer om forekomst av møll, eller lignende, i bodområdet i U2 som tidligere har vært rammet av oversvømmelse. Styret er i prosess med forsikring og skadedyrservice. Vi oppfordrer alle med boder i dette området til å sikre alle tekstiler de måtte ha liggende omgående for å minimere skadeomfang. Vi følger opp med mer info så fort vi har dette.

Mvh
Styret

Elvelunden fellesområder – Styrets innstilling til ekstern bruk

Med basis i oppstått diskusjon av ekstern bruk av Elvelunden sine uteområder, er det gjennomført en styrebehandling av saken. Vi ser ingen direkte utfordringer knyttet til dette, men anser det heller som et positivt bidrag for å skape et godt nærmiljø med våre naboer. Det vil ved ferdigstillelse av Fernanda Nissens Gate etableres mange lekeplasser med ulike fasiliteter, og en fleksibel bruk av hverandres fasiliteter tror vi vil glede både barna og de voksne. Dette fordrer selvsagt en respektfull bruk hvor retningslinjer overholdes og at søppel og gjenstander ikke blir liggende igjen.

Vi håper dette er en holdning som gjenspeiler synet til alle våre beboere og at vi sammen kan skape et godt nærmiljø.

Med vennlig hilsen
Styret Elvelunden