Søppeltømming

Søppelbrønnene skulle etter planen tømmes idag. Dette lot seg ikke gjøre på alle brønnene pga en feilparkert bil som stod 10 cm fra brønnene på tross av kjeglen som er satt opp der.

Dette er kjedelig for alle beboere og medfører irritasjon og merkostnad for sameiet. Styret ber instendig om at alle beboere forsikrer seg at de selv, og alle besøkende, forholder seg til parkeringsbestemmelsene på området.

8 tanker om “Søppeltømming

 1. Heisann !!!!
  Trist å høre ang søppeltømmingen. Synes den som eier bilen bør bli belastet å betale søppeltømmingen .
  Helt unødvendig å sette boss utenfor søppeldunkene- latskap kaller jeg slikt.

 2. Hei Ann Karin,

  Flere i styret deler din oppfatning omkring dette. Det er så unødvendige kostnader.

  Regulering av parkeringsbestemmelser for området har vært oppe som diskusjonspunkt i styret allerede og vil gåes opp nærmere. Styret vil sende ut mer informasjon omkring dette etterhvert.

  Mvh Eilert

  • Hei Anders

   Takk for godt tips!

   Vi skal sørge for at slik informasjon blir distribuert til beboerne på en hensiktsmessig måte.

   Til informasjon er vi i dialog med leverandør av avfallsbrønnene, og jobber for å få en bedre løsning på dette enn den vi har i dag.

   Mvh

   Audun B A
   Styreleder

 3. Ville det eventuelt være mulig å eksempelvis inngå en avtale med Europark eller en annen aktør om bøtelegging og borttauing av biler som står parkert der de ikke skal stå parkert? Dette gjelder forsåvidt parkering både ved søppelanlegg og ellers rundt husene.
  Så vidt meg bekjent er dette en tjeneste Europark tilbyr bortimot gratis mot at de selv mottar kontrollavgiften (les: boten). Standardsatsene deres er rundt 7-800 kroner – og det burde jo være avskrekkende nok for de fleste slik at man får bukt med problemene.

  • Hei Simen

   Vi er i dialog med ulike leverandører av slike tjenester, samt med sameiet FN10.

   Vil behandle dette i styret, så snart vi har de ulike alternative løsningene klarlagt, herunder løsninger for gjesteparkering.

   Håper å få slik regulering på plass snarlig.

   Mvh

   Audun B A
   Styreleder

 4. SØPPEL IGJEN! Begynner virkelig å lure på folk som bor her!!!
  I dag igjen (skjedd flere ganger) lå det pizza esker og matrester igjen rundt søppeldunkene. Trekker til seg en haug med måker og snart mus og rotter sannsynligvis. Hva slags mennesker kan få seg til å gjøre sånn? Hva gjør man, burde være overvåkingskamera.Håper inderlig at noen tar dette tll seg!!!

  • Styret står hardt på at leverandør skal levere en bedre løsning enn den vi har fått, med mindre gjenpropping og dermed søppel som havner utenfor beholderne.

   Overvåkning av søppelanlegg er nok ikke tillatt etter norsk lov.

   Mvh

   Audun B A
   Styreleder

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.