Garasjevask torsdag 19. april kl 08:00

Det blir vask av garasjen torsdag 19.april. Egen oppmerket plass må være ryddet og tom, og alle biler/mopeder/tilhengere/kjøretøy må være ute av garasjen innen kl 0800Biler som fremdeles er tilstede på dette tidspunktet vil kunne bli tauet for eiers regning.

Det vil bli informert om dette i flere kanaler, men fint om alle merker seg datoen og tidspunktet, slik at vi får en smidig avvikling av garasjevasken.

Styret informerer for ordens skyld om vedtektenes regulering av bruk av garasjen. Det skal ikke oppbevares annet enn bil/tilhenger/transportmiddel på egen oppmerket plass, med mindre det er søkt om oppbevaring av dekk på dekkstativ montert på vegg/søyle. Etter rydding av egen plass, bes det derfor om at vedtektene overholdes.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.