Varsel om utbedringer i garasjeanlegg, U1 19. – 25. juni

Styret har siden vinteren 2014/15 fulgt opp mangelsak knyttet til sameiets garasjeanlegg, der smeltevann fra bilene i U1 renner gjennom garasjedekket og ned på bilene i U2.

JM Norge ønsker å utbedre mangelen ved å legge et vanntett og slitesterkt polyuretandekke i U1. Dekket vil forventningsvis også redusere støvingen vi opplever fra betonggulvene.

For at dette skal kunne bli gjennomført er det nødvendig at garasjeanleggets etasje U1 er fullstendig tømt, i hele utbedringsperioden. Arbeidet forventes igangsatt 19. juni med avslutning 25. juni.

Dette innebærer at samtlige biler og annet som oppbevares i garasjeanleggets U1 må plasseres et annet sted, i hele uke 25, fra 19. – 25. juni.

Styret oppfordrer beboere som har parkeringsplass i U2, som vil stå ledig i perioden, å melde dette inn til styret via styret@elvelunden.no. Beboere med parkeringsplass og særskilt behov for parkering, bes melde inn dette tilsvarende. Vi vil så forsøke å fordele eventuelle ledige plasser etter behov.

Resterende beboere bes utnytte gratis gateparkering og andre muligheter i perioden.

Biler/sykler/utstyr oppbevart i U1 i perioden, vil fjernes for eiers regning og risiko, da gulvarealet må være helt ryddet i hele perioden. Sykler/dekk som er montert i dekkstativ på vegg, kan henge.

2 tanker om “Varsel om utbedringer i garasjeanlegg, U1 19. – 25. juni

  1. De begynner fra arbeidsdagens start mandag, som normalt for håndverkere er 07:00.

    Biler, gjenstander etc, som står igjen og forsinker prosessen vil som informert bli fjernet for eiers regning og risiko.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.