Klesmøll i bodområdet (2)

Hei,

Anticimex har nå vært i det gjeldende bodområdet og vurdert situasjonen og konstatert at det er klesmøll. Alt at tekstiler i disse bodene må behandles av Anticimex (fryses ned), alt annet må kjemisk behandles. Absolutt ingen ting må fjernes fra området før Anticimex har klarert området da dette kan spre seg veldig fort. Det er i utgangspunktet ønskelig at det relevante rommet sperres av for å minimere risiko. Anticimex vil komme tilbake ila dagen med en foreslått behandlingsprosess. De ønsker også å gjennomføre et informasjonsmøte med de pårørte partene. Vi kommer tilbake så fort vi har mer info.

Mvh
Styret

5 tanker om “Klesmøll i bodområdet (2)

  • Hei,

   Vi vet ikke spesifikt hvilke boder som har utbrudd, men hele gangen med boder i U2 mellom 5B og 7A må behandles og er nå «sperret» av.

   Mvh
   Christian

   • Takk, var nede i sted og ikke noe sperret av her, heller ikke vært oversvømmelser tidligere, så da har jeg vært heldig tydeligvis.

 1. VIKTIG

  Alle barnevognene som står utenfor bodområdet med møllutspredning må inngå i behandlingen (fryses). Alle eierne av disse må kontakte meg omgående. Disse må nå ikke fjernes fra området.

  Mvh
  Christian

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.