Felleskostnader juli og oppdatering av eierregister

I forbindelse med sameiets skifte av forretningsfører pr 30.06 vil faktureringen av felleskostnader for 2. halvår 2017 avvike noe fra etablert praksis. Nye fakturaer vil utstedes så snart ny forretningsfører har fått overdratt oppdraget.

I forbindelse med skiftet har styret sendt ut forespørsler til alle registrerte eiere og bedt om oppdatert kontaktinformasjon. Dersom du ikke har mottatt slik forespørsel, ber vi om at kontaktinfo (navn, adresse, telefonnummer, epost, leilighetsnummer på formatet 5AH0204, sendes styret på adressen styret@elvelunden.no)

Audun B A
Styret

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.